Back to top

Review

sterren Heb je al ervaring met ons? Laat dan een review achter op GoogleMaps of Facebook. Alvast heel erg bedankt!

Contact:

Studio Ilse
Langstraat 52
8131 BD Wijhe
info@studioilse.nl
0570 785512
06 2375 8133

 Facebook
 Google+
 Pinterest
 Youtube

Over Studio Ilse

Welkom op de website van Studio Ilsetouw

Studio Ilse is een gepassioneerd fotografie & ontwerp bureau. Al tien jaar lang zorgen creativiteit, flexibiliteit, een prettige persoonlijke samenwerking en oog voor detail voor succesvolle resultaten. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, werken we niet alleen, maar met een team. Ilse en Renée (zie foto hierboven) zijn hierin de basis, daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk dat we kunnen inzetten.

Van het ontwerpen van logo’s, huisstijlen of complete websites tot het realiseren van een zakelijke fotoshoot of bedrijfsreportage. Elke opdracht zien wij als een nieuwe uitdaging en wordt op professionele wijze naar u wens uitgevoerd.
Door de ideale combinatie van fotografie & ontwerp kan Studio Ilse de diensten ook aanbieden als totaalpakket. Op deze manier blijft alles onder één dak, met als groot voordeel: beeld en ontwerp versterken elkaar, passen bij elkaar! Andere voordelen zijn: een snellere samenwerking tussen verschillende diensten, één contactpersoon en een scherpere prijs. Dit alles om ieder project de juiste hoeveelheid aandacht te geven die het nodig heeft, om zo keer op keer tot een resultaat te komen waar beide partijen trots op kunnen zijn!

De studio is gevestigd in Wijhe, tussen Zwolle en Deventer, maar we werken door heel Nederland. Hieronder een aantal foto’s van onze werk ruimtes. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Groeten Renée en Ilse