Back to top

Review

sterren Heb je al ervaring met ons? Laat dan een review achter op GoogleMaps of Facebook. Alvast heel erg bedankt!

Contact:

Studio Ilse
Langstraat 52
8131 BD Wijhe
info@studioilse.nl
0570 785512
06 2375 8133

 Facebook
 Google+
 Pinterest
 Youtube

Recent werk

Renee jun 6, 2017

Portretten Maan

blog image

Voor Maan Group Raalte heeft Studio Ilse weer veel verschillende gezichten mogen fotograferen. Op deze manier maak je op hun website kennis met de gezichten achter Maan Group.

Ben jij voor jouw bedrijf ook zakelijke portretten nodig? Bekijk dan onze pagina portret.

Ilse jun 6, 2017

Wout Hofhuis hoopt het melkveebedrijf van zijn ouders volledig over te nemen.

blog image

Wout Hofhuis was één van de twaalf agrarische ondernemers die deel nam aan het Rabo Opvolgers Perspectief. Op deze manier verwacht Wout na vijf jaar het bedrijf van zijn ouders in Heino over te nemen. Ze hebben 85 melkkoeien met jongvee op zo’n 45 hectare grond. Inmiddels draait hij gedeeltelijk mee op het bedrijf, maar over vijf jaar hoopt hij helemaal zelf aan het roer te staan. Studio Ilse heeft Wout met zijn ‘dames’ mogen fotograferen.

Ben jij ook op zoek naar een bedrijfsreportage? Bekijk dan onze pagina Bedrijfsreportage.

Renee jun 6, 2017

Rabo Kowet event.

blog image

Een geslaagde dag voor meer dan 200 kinderen was het derde Rabo Kowet event! Naast een training van de spelers van Go Ahead Eagles en een rondleiding door het stadion, mochten de kinderen vragen stellen tijdens de echte persconferentie. Natuurlijk kon iedereen ook nog een foto met handtekening van hun favoriete speler scoren! Ook Studio Ilse mocht dit speciale event bijwonen om een sfeervolle serie te fotograferen van deze dag.

Ilse mei 5, 2017

Eet & Drinklokaal “De Slinger”

blog image

In het gezellige IJsseldorp Wijhe vindt u Eet & Drinklokaal “De Slinger“. Wij als dorpsgenoot hebben zowel binnen als buiten in hun vernieuwde tuin mooie sfeerfoto’s mogen maken. Natuurlijk zorgden Gerben en Yvonne voor een feestelijk eindresultaat!

Wilt u ook een bedrijfsreportage laten maken? Bekijk dan onze pagina bedrijfsreportage.

Ilse mei 5, 2017

Eert uw doden heeft een nieuwe naam!

blog image

Eert uw Doden gaat verder als ‘Uitvaartvereniging Wijhe Samen’. Naast de nieuwe naam en vernieuwde website is ook de Aula vernieuwd en gaat de vereniging helemaal met haar tijd mee. Studio Ilse heeft tijdens de open dag een mooie serie vastgelegd van de vernieuwde aula.

Ilse mei 5, 2017

Kachelspeciaalzaak Bruggeman

blog image

Kachelspeciaalzaak Bruggeman in Broekland heeft een behoorlijk oppervlakte vol inspirerende showrooms met natuurlijk: kachels. Tijdens het fotograferen kreeg ik het steeds warmer, maar inmiddels staan er een aantal sfeervolle foto’s op hun website: www.vurigverlangen.nl

 

 

Ilse apr 4, 2017

Slagerij Ruiter

blog image

Slagerij Ruiter is sinds kort ‘Uw Slager’. Bij de prachtige nieuwe uitstraling hoorde ook een nieuwe foto.

Renee apr 4, 2017

Uitzendbureau Salland

blog image

Uitzendbureau Salland heeft een nieuwe website, met een aantal foto’s van Studio Ilse. Op dit moment richten ze zich op de branches transport, bouw en productie. Studio Ilse heeft zowel de werknemers als werkzoekenden die ingeschreven staan bij Uitzendbureau Salland gefotografeerd voor o.a. hun nieuwe frisse website.

uitzendbureau

Ilse apr 4, 2017

Verloskundigepraktijk de Eiber

blog image

Studio Ilse heeft een bij Verloskundigenpraktijk de Eiber een bedrijfsreportage mogen maken. Deze leuke vrouwelijke verloskundigen begeleiden aanstaande ouders voor, tijdens en na de bevalling, en steeds vaker ook al vóór de zwangerschap. Je kunt bij de Eiber (in Twello) terecht voor de reguliere medische controles, voor informatie en ondersteuning.

Ilse mrt 3, 2017

Schuilenburg Raalte

blog image

Schuilenburg in Raalte-Noord is een woonomgeving voor mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. Bijvoorbeeld jongeren met een beperking of senioren met dementie of een zorgvraag. Het is ook een centrale ontmoetingsplek voor de buurt, dat zorgt voor levendigheid en voorzieningen in de wijk. Studio Ilse heeft een sfeervolle fotoserie gemaakt, die je terug vindt op www.schuilenburgraalte.nl